Het judokamp draait op vrijwilligers die niet eens reiskosten vergoed krijgen. Maar dat geeft niet want we vinden het heel erg leuk! De ene heeft passie voor judo/budo, de ander vind het gewoon leuk om met jongeren te werken. En weer de ander vind organiseren of koken of achter de schermen juist leuk. Dus alle talenten vanaf ca. 18 jaar zijn welkom!

Ervaring is fijn maar hoef niet! Marcel (judokamp coördinator) en Andy hebben vanaf 1994 ervaring met kampen als leiding & kamporganisatie. Een aantal kamp vrijwilligers hebben ook ruime ervaring zoals Kevin die elk jaar er bij is vanuit brabant. Dus heb jij geen ervaring dan is dat geen probleem, je staat er niet alleen voor! Daarnaast staat de veiligheid van de kids voorop. Bij elke activiteit worden risico’s verantwoord ingeschat en hierop ingespeeld.

Niet iedere vrijwilliger kan het hele weekend. Examens, familiedag, werk, etc? Dat geeft niet want we gaan rouleren. Opzet is dat er een vast team is die het hele weekend er is, aangevuld met anderen die wisselen. Kamp draaien is heel erg gaaf, maar ook best vermoeiend, en vele handen maken licht werk… Dus kan jij een dagdeel of meerdere zoals een ochtend of alleen overdag? Of wil jij een actief spel begeleiden? Heb je een leuk idee of wil jij iets organiseren? Of heb je juist liever een kant klaar programma waarbij je assisteert?

Stage? JA! Eerder heeft Annemarie een gedeelte van haar ‘stage’ gedaan via het judokamp.

Ouders die willen helpen, graag. Wel vragen we om nauwelijks aanwezig te zijn nabij de activiteiten op het kamp(terrein) zelf: zo kunnen de kids zichzelf zijn. Kom helpen bij voorbereiding, op de achtergrond of stand-by voor noodgevallen / back-up / boodschappen / koken / rijden / EHBO / medicatie.

Natuurlijk is iedereen bij het brengen en/of halen welkom om de locatie te bekijken. Bijvoorbeeld kom je brengen help je kind met bed opmaken. En vaak kan je helpen met boodschappen opbergen, drinken klaarzetten, enz.
Kom je halen help met inpakken in de slaapzaal en opruimen van het hele gebouw/terrein.

Ben je niet bekend bij Budo Stichting Boot/Judo Zwolle/Judo Kwai Dalfsen/Emsland Ommen dan kan het zijn dat we om referenties vragen of een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Eventuele kosten worden vergoed.

Zo maken we samen er weer een succesvol judokamp van!

Kom jij ons helpen of heb je een vraag, laat het ons weten. Alvast bedankt voor jouw inzet! Sportieve groet,

kamp coördinator
Marcel de Beus
judonieuws@gmail.com 06-57766177

Co-organisator en contactpersoon voor sponsors
Andy Reuvers
andyreuvers66@gmail.com